Tere kõigile! Nagu te juba teate, oleme Gruusiat filminud suvel ja sügisel. Nüüd on aeg näidata  teile, milline on Gruusia talvel. Me käisime koos TravelBlog Baltic projekti osalejatega ja Balti riikide ajakirjanikega uurimas talve Gruusiat . Käisime ka riigi kaunimates kohtades, mida soovitame talvel külastada. Sõnadega ei saa kirjeldada, milline ilu teid ootab.

Kutsume teid koos meiega sellele põnevale talvereisile. Koos meiega saate külastada Bakuriani ja Goderdzi suusakuurorte. Külastame talvist Batumi ja iidset koobaslinna Vardziat. Keegi ei jää ükskõikseks Imereti peamise religioosse pühamu – Gelati kloostri vaadatees. Samuti piilume Gruusia maamaja sisse ja vaatame arheoloogiamuuseumi Vanis üle. Kui teile tundub, et soovite  Gruusiasse minna, siis kindlasti tehke seda. Gruusia talvel on ilus, ilusat filmi vaatamist!

P.S. Aitäh meie operaatorile Ivar Utinance’ile. Te näete, kui ilus talve Gruusia on, tänu tema talendile. Samuti tahtsin tänada kõiki, kes filmimisel kaasa aitasid. Eriline tänu meie tublile giidile Gruusias – Marika Bogveradzele. Võtke temaga julgelt ühendust, kui soovite huvitavat ekskursiooni. Ta on parim giid Gruusias!

Kasutades seda võimalust, tahan kutsuda blogijaid ja ajakirjanike koos meiega Gruusiat külastama. Kui olete populaarse meedia ajakirjanik või teil on populaarne ajaveeb – võtke minuga ühendust. Ma räägin  teile, kuidas saate minna oma elu ühele parimale reisile!

Mind leiate sotsiaalmeediast Facebookis ja Instagramis. Liituge TravelBlog Balticu uudistega ja lugege reisimisest Baltikumis ja mujal maailmas, palju huvitavat ootab Sind! Lugege, liituge, kommenteerige ja jagage oma muljeid.

Samuti võite minuga ühendust võtta, kui olete huvitatud koostöös. Pakume turismitoodete ja -teenuste reklaamimist veebisaidil, ajalehedes, kirjanduses, sotsiaalvõrgustikes ja muus meedias. Lätis, Leedus, Eestis ja mujal. Teeme igasuguse keerukusega foto-, heli- ja videosisu. Kui soovid lähemalt arutleda , võta julgelt ühendust: alexander@travelblog.lv