Tere kõigile! Nagu te teate, olen juba aastaid aktiivselt reisinud. Täna räägin 5 põhjusest, miks reisin koos reisikorraldajaga Mari. Reisikorraldaja Mari on üks kogenum ja mainekam reisifirma Daugavpilsis, Latgale maakonnas ja Lätis. Ettevõtte juht ja omanik on Marina Tugaleva. Tunnen Marinat aastaid kui korralikku, rõõmsameelset ja sümpaatset inimest. Lisaks on ta kirglik reisija ja turismiekspert. Marina ja mina oleme juba kirjutanud Valgevene sanatooriumidest. Tema arvamust sel teemal saate lugeda siit. Täna räägin teile, miks tasub reiskorraldajaga Mari üldse reisida.

Põhjus nr 1 – reisikorraldajal Mari on peaaegu 30 aastat turismikogemust.

Mari on pikima tööajalooga ettevõte Latgale maakonna turismisektoris ja Lätis tervikuna. Ettevõtte pakutavate reisi arv on kahtlemata üks suurimaid turul. Töötajate peaaegu 30 aasta jooksul saadud kogemused ja teadmised on hindamatud. Just ettevõtte Mari töötajad omavad suure teadmiste pagasi. Aastate jooksul on nad külastanud palju riike ja linne ning saavad alati jagada oma kogemusi ja aitavad täita teie  reisiunistusi. Isegi kui te ise ei tea, kuhu soovite minna. Teile pakutakse parim valik vastavalt teie eelarvele ja soovile. Muideks, Mari giidid on suurepärased! Nad on sõbralikud, huvitavad inimesed, kelle jaoks reisimine on kirg!

Põhjus nr2 – reisikorraldaja Mari reisid on turvalised.

Mari on maailmaolukorrast ja turvalisuses küsimustest alati teadlik. Kas olete nõus,  et see on üks olulisemaid küsimusi meie ebastabiilses maailmas. See ei ole ainult COVID-19. Praegu on olulised tervise- ja reisikindlustus. Reisikorraldajaga Mari reisimine on alati turvaline. Esiteks ei ole Mari ainult reisibüroo, vaid ka täieõiguslik reisikorraldaja. Läti Vabariigi õigusaktid nõuavad reisikorraldajatelt eritagatisi. Näiteks kõik reisikorraldajad on kohustatud tegema riigile kindlustusmakseid. Nii et, juhul kui midagi juhtub tagastab riik teile raha reisikorraldaja eest . Samuti on reisikorraldaja seaduse järgi on  kohustatud “inimese riiki tagasi saatma”, kui välismaal satub ta raske olukorda. 30 aasta jooksul olid ettenägematud olukorrad kindlasti olemas, nagu ka teistes ärivaldkondades. Kuid need lahendati alati kiiresti kliendi kasuks. Ning mitte üks  ettevõtte klient 30 aasta jooksul ei ole kannatama saanud.

Põhjus nr3 on Mari autorituurid.

Ettevõtte edu on enamasti tingitud ainulaadsusest. Ainult bussiekskursioone Balti riikides on ettevõttel aastas vähemalt 50. Huvi pärast vaadake nende lähimate kuupäevade reisigraafikut. Peaaegu iga nädal saate minna põneva reisile nädalavahetuseks või kaheks nädalaks. Merele või mägedesse, sanatooriumi või suusakuurorti. Te saate alati valida midagi vastavalt oma soovidele ja eelarvele.

Põhjus nr 4 – meeldivad hinnad.

Reisikorraldaja Mari pakub väga konkurentsivõimelise hinnaga reisid. Põhjus on siin. Kummaline, kuid paljud reisibürood ei müü seda, mida klient vajab. See asjaolu, et neil on kasulikum müüa, et saada reisikorraldajalt suurem edasimüüja protsent. Mari tegutseb vahendajana ja otsib oma kliendile kõige odavamat varianti. Mõnikord on kasulikum osta eraldi lennupiletid ja hotell. Ja mõnikord vastupidi. On palju erinevaid nüansse, mida klient ei mõista, kuid reisibüroo mõistab hästi. Igal juhul on Mari lõppkasutajale alati palju kasulikum variant. Noh, mis puudutab bussireiside hindu, mis algavad 18 eurost, ei kommentaari, nagu öeldakse.

Põhjus nr 5 on minu isiklik kogemus ja soovitused reisikorraldajaga Mari koostööst.

Ma tunnen Marina Tugalevat ja olen palju aastaid teinud temaga koostööd ja mul on sellest küllalt. Ma tean, et ta on tõeline proff ja inimene, kes suhtub oma töösse kirgusega. Muideks, hiljuti käisime nädalaks ajaks  talvisse Gruusia reisile. Oleme koostanud teile mitmeid artikle lõõgastumise ja raviprotseduuride pakutavatest kohadest Gruusias. Me räägime teile ka Sakartvelo peamistest balneoloogilistest kuurortidest! Sakartvelo see on gruusia keeles riigi nimi.

 

P.S Mind leiate sotsiaalmeediast Facebookis ja Instagramis. Liituge TravelBlog Baltic uudistega ja lugege reisimisest Baltikumis ja mujal maailmas, palju huvitavat ootab Sind! Lugege, liituge, kommenteerige ja jagage oma muljeid.

Samuti võite minuga ühendust võtta, kui olete huvitatud koostöös. Pakume turismitoodete ja -teenuste reklaamimist veebisaidil, ajalehedes, kirjanduses, sotsiaalvõrgustikes ja muus meedias. Lätis, Leedus, Eestis ja mujal. Teeme igasuguse keerukusega foto-, heli- ja videosisu. Kui soovid lähemalt arutleda , võta julgelt ühendust: alexander@travelblog.lv